Modeli traktorjev

Dream of the red continues

Hattat B3000 GARDEN

Traktor Hattat Garden Series je vaš novi pomočnik pri vinogradih in vrtovih z ustreznimi dimenzijami in zmogljivostmi. Njegova ergonomska struktura zagotavlja udobno vožnjo, vrhunska manevriranost pa omogoča enostavno in enostavno obračanje. Zagotavlja idealne delovne pogoje za sadovnjake. Pri napredni tehnologiji Perkins motorjev boste prihranili gorivo ob doseganju primernih cestnih in terenskih hitrosti.

Hattat C3000 COMPACT

Traktor Hattat Compact Series je zasnovana tako, da zadovolji vse potrebe naših kmetov. Njegove visoke zmogljivosti in dimenzije so idealne za delo tako na polju kot na vrtu. Motorji Perkins, ki združujejo največjo zmogljivost in majhno porabo goriva, nudijo odličen oprijem. S širokim razponom hitrosti boste v krajšem času zaključili svoje kmetijske dejavnosti in aplikacije za prevoz.

Hattat T400

FPT 4-valjni motor EU IIIA – minimalna elektronika, preprosto upravljanje, nizki stroški servisiranja. 24×24 menjalnik (Carraro) s sinhroniziranim vzvratno vožnjo. Mehanski priključek s 3000 kg nosilnosti. V CENI: 2-odsečni zunanji hidravlični razdelilnik (4 hitre sklopke), klimatizirana kabina z udobnim sedežem za pomoč uporabnika, 1- in 2-žična instalacija za krmiljenje pnevmatskih zavor priklopnikov, sprednje in zadnje uteži.

KONTAKTIRAJTE NAS

Potrebujete več informacij? POKLIČITE NAS ali pa nam PUSTITE SPOROČILO.